990.00/person
Sværhedsgrad: For alle 4 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Målet med EX30 er at gennemfører 30 km kajaksejllads på en dag.

På de 3 fortræninger, der er af 3 timers varighed, starter vi som udgangspunkt fra bunden af, med grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet. Her øver vi forskellige kajakrelevante discipliner, fx istigning, roteknik jf instruktørens program. Vi øver også en wetexit, så vi er helt forberedt, hvis uheldet skulle være ude. 

Og så arbejder vi også med langdistance roning og teknik derved. Vi skal jo sejle langt!

På vores ture holder vi relevante pauser undervejs, nyder hinandens selskab og naturen. Men samtidig vil nogen også blive udfordret til ex30 hvilket jo er det afsluttende mål.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, med masser af hands on træning omkring sikkerhed, grej og teknik. Og vigtigst af alt – en masse tid i kajakken.

Udstyr

Vi råder over gode kajakker og våddragter mm. som du kan leje for kr. 400,00 for alle 4 gange. Deltager du kun på ex30 er prisen kr. 399,00 hvor der indgår våddragter og kajakker i prisen.

Instruktører

Jess Hansen, Lisbeth Rauff eller Anker Buchholtz.

Dato

Interesseret kontakt anker@team-nord.dk

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

Lokalitet

Fortræning 1. i Ringkøbing. Fortræning 2. i Vorgod Å. Fortræning 3. i Storåen. Expedite 30. i Silkeborg. Udgangspunktet kan også være i farvand i nærheden af dem, da vi er mobile.

Forplejning

Morgenmad og kaffe. Husk madpakken.

Transport

Transport udover 50 km fra ovennævnte steder takseres med standart kørselstakst.

MÅLGRUPPE

Målgruppe Dette kursus henvender sig til deltageren, der elsker en god udfordring samt at begå sig i naturen. Kurset er også til dels givtigt til opstart som kajakroer, men kan også bruges som en god udfordring, hvis du ikke har mange ro timer på bagen. Der er ikke noget krav om specielle kajakfærdigheder, men du skal have gåpåmod samt udholdenhed, da målet er at sejle 30 km på en dag! Forudsætninger Da vi har 3 træningsgange inden vi sejler EX30 er der ikke noget krav om specielle kajakfærdigheder, men du skal have gåpåmod samt udholdenhed, da målet er at sejle 30 km på en dag! Er du frisejlet IPP1 eller højere er der ikke krav om at deltage på fortræningerne, hvilket vi dog anbefaler, da det styrker gruppens sociale element. Træninger kan udsættes i forhold til vind og vejr.

INDHOLD

Dag 1
  • Ringkøbing kajakklub

Vi starter med en intro af hinanden og relevant sejlerfaring, således vi kan opsætte træningen bedst muligt. Derefter er der gennemgang af udstyr og undervisningen begynder niveauopdelt

Dag 2
  • Vorgod Å

Dangens træning er relativ simpel med ca 20 km å sejllads, af et af Danmarks måske smukkeste vandløb.

Dag 3
  • Storåen

Storeåen med udgangspunkt i Tjørring ved Herning er et fantastisk vandløb, med en masse stryg, der udfordre sejlladsen. Turen er cirka 20 km..

Dag 4
  • Silkeborg

EX30 – så går det løs med 30 km kajak sejllads på gudenå systemet med udgangspunkt ved Ry. En fantastisk dag i noget af Danmarks bedste kajakvand.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

november 2020
man tirs ons tors fre lør søn
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Har du også set

1795,00

/person

IPP2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.

795,00

/person

IPP 1

Så starter din kajakfremtid helt rigtigt. Med dette kursus er du godt introduceret til kajaksporten, og klar til IPP 2 kurset, så du kan sejle sikkert.

2795,00

/person

WEST´Å

28 - 29 og 30 sep. drager vi West på. Skal du afprøve dine færdigheder rigtigt så er der her du skal med. En fantastisk tur gennem forskellige vandløb.
Comments are closed.