TOUR DE KAJAK

1450,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

BESKRIVELSE

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kajakken samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet.

Herefter er det omklædning, og let tekniktræning inden vi for alvor sejler ud.

Undervejs arbejder vi lidt med kort og kompas, lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige roteknikker og nørder kajakken.  Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn,

 ligesom vi har udvalgt  instruktørerer, med god kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen. Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kajakken, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt

Udstyr

Vi levere kvalitets kajakker, våddragter, sko, overtræksjakker samt selvfølgelig svømmevest.

Instruktører

Jess Hansen, Lisbeth Rauff eller Anker Buchholtz.

Dato

Interesseret kontakt anker@team-nord.dk

Transport

Ønskes turen afviklet et andet sted afregnes standart kørselstakst udover 50 km.

Lokalitet

Silkeborg – fra Indelukket Storåen – Holstebro. Vorgod Å - Skjern Å – Skjern bådhavn. Forventet færdig næste eftermiddag.

Overnatning

Telt.

Forplejning

Fuld forplejning minus madpakke første dag. Husk drikkedunk til væske undervejs.

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

MÅLGRUPPE

Målgruppe Denne tur henvender sig til deltageren, der elsker en fantastisk naturoplevelse, overnatning i naturen samt selvfølgelig at sejle kajak. Turen er for kajakroerne, der er frisejlet og ønsker indsigt i en anden måde at bruge kajakken på. Turen vil kræve en del, da vi er i kajakken op til 6 timer pr dag. For uddannelse se under IPP 1-2 kurser. Forudsætninger IPP 1. Oplys friluftserfaringer eller anden kajakerfaring, hvis man ikke har Ipp 1-2. Husk at medbringe sejltøj, der evt må blive vådt (badetøj) samt tøj til omklædning og håndklæde. Sovepose og liggeunderlag samt skiftetøj til lejrliv. Husk også hat, solbriller, solcream og drikkedunk.

INDHOLD

Gennemgang af kajakken og historien derom Gennemgang af relevant kajakudstyr Gennemgang af sikkerhedsudstyr Pakning af kajakken og trimning. Teknik Sejllads – masser af sejllads! Lejrliv samt madlavning.

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

november 2020
man tirs ons tors fre lør søn
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Har du også set

1795,00

/person

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.

699,00

/person

8 timers førstehjælp til sejlsport og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm.

2795,00

/person

Tour de Samsø

Turen til Samsø er en rigtig kajaktur i et fedt farvand. Samtidig er der et par gode kryds, der kræver fokus hele vejen. En lækker 4 dags tur i smuk natur.
Comments are closed.