• Basecamp West 2018

    Team-Nord har sammensat et brag af et program.
    Fredag d. 5 okt - Søndag d. 7 oktober 2018

  • Team-nord.dk

    Instruktørkurser, Oplevelser og Frilufsliv - Dybt begravet i den jyske muld

Aktiv weekend centreret i Vestjylland.

BaseCampen hylder naturen og det aktive menneske, og har fokus på outdoor, samværd og oplevelser. Og netop begrebet BaseCamp passer rigtig godt her, da Momhøje bliver vores fælles camp for aktiviteterne i området. Det er udgangspunktet hvorfra vi går ud til vores oplevelser, og stedet hvor vi mødes til spisning, bålhygge, deler røverhistorierne, er sammen og overnatter. På BaseCampWest har du mulighed for at prøve flere aspekter af outdoor, så tag din makker eller familie med til Momhøje, da der er stort program og fedt grej. Basecamp West afholdes fra
Fredag d. 5 okt - Søndag d. 7 oktober 2018 med udgangspunkt fra Momhøje Naturcenter. (Vis vej)

Vil du dygtiggøre dig selv, så har vi 4 specifikke kurser, hvor du får bevis med. • Kano instruktør 1 • Kajak IPP1 • MTB 1-2 • Træklatring begynder Der afholdes også workshops i fx buscraft, afviklet af vinderen af Alene i Vildmarken 2017, hvor kompetancerne ikke fås højere. Og selv ungerne bliver udfordret på BaseCampWest fx via vores workshop "friluftsliv for børn." Er du til forskellige oplevelser og ude og snuse til friluftslivet, tilbyder vi en hyggelig kanotur med og uden overnatning, klatrespot hvor du udfordres i højden eller måske overnatning i vores TreeCamp, som er unik i Europa. Og er du til det mere ekstreme friluftsliv, så kan du høre et spændende foredrag med vinderen af Alene i Vildmarken Lars Henriksen fra Ursus Outdoor, om hans stradbasser i NordNorge, hvor naturen var en værdig modstander. For mange er friluftslivet også ensbetydende med fedt grej. Vi tager vores webshop www.klatregrej.nu med, og garanterer du kan gøre nogle gode handler. Vi arbejder vi også med at få kajakgrej samt generelt frilfutsgrej med til Momhøje. Og husk, man må aldrig gå ned på udstyr. Bruger du naturen til træning, så gå ikke glip af nogle af vores RACES. Vi afholder Climb 20 lørdag, hvor der skal klatres 20 træer i området - så bevæben dig med dig grej, tag makkeren under armen og skift batterierne i GPSén til denne firstmover aktivitet i Danmark. Det bliver fedt! Vi afholder kajakrace, hvor du sejler så langt som muligt inden for tidsgrænsen på Vorgod å´s udfordrende vand. Dertil afvikles der trailløb samt adventurerace søndag. Så du har mulighed for at giver den gas i naturen på alle parameter. Vi glæder os til vi ses. Med venlig hilsen Team-Nord

Bonus info

Fredag og lørdag fra kl. 20.00 - ? bliver aftenen krydret med bålhygge, kolde øl, god mad, hyggeligt samvær og forhåbentlig en masse fedt grej, som du kan nørde i og købe.

Fredag

1700 kr.

/person
Fredag, lørdag og søndag

Træklatring begynder

16 timers undervisning, så du får den bedst mulige intro til træklatring. Kurset afvikles over hele weekenden. Så er du igang.

50 - 100 kr.

/person
Fredag kl. 16.00 - 18.00

Klatrespot

Klatrespottet er for alle - store og små. vi lægger udfordringsniveauet i forhold til jeres ønsker og garan tere en god oplevelse i højden.

1750 kr.

/person
Fredag, lørdag og søndag

Kanoinstruktør

Arbejder du pædagogisk med kano, eller ønsker at udvikle dine kano kompetancer, så er dette kursus for dig. 16 timers intensiv undervisning.

500 kr.

/person
fredag kl. 16.00 - 20.00

Mountainbike 1

Ønsker du at afprøve MTB som motion, så levere vi cykler, hjelme samt de fede spor i Momhøje. Så er du godt igang, med den fedeste sport.

300 kr.

/person
Fredag - Lørdag kl. 20.00 - 09.00

Treecamp

Unik overnatnings form, der måske er den eneste slags i Danmark. Book dit telt, og efter en frisk nats søvn er du klar til næste dag.

LØRDAG

200 kr.

/person
Lørdag kl. 10.00 - 15.00

Friluftsliv for børn

Tilmeld ungerne til denne workshop, hvor vi levere det bedste af friluftslivet til ungerne. Vi garantere de bliver beskidte og trætte.

950 kr.

/team
Lørdag kl. 10.00 - ?

Climb 20

Kan du klatre 20 træer komplet med din makker. Nogle opgaver skal føres, nogle er på topreb. Alt findes med GPS/udleverede kort. God jagt.

50/100 Kr.

barn/voksen
Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Kanotur

Kanotur for hele familien på Vorgod Å. En hyggelig dag på Vorgod å, der levere noget fantastisk kanovand, krydret med en god kaffekurv.

300/500 kr.

barn/voksen
Lørdag kl 10.00 - Søndag kl. ?

Kanotur med overnatning

Kano emmer bare af friluftstur med overnatning. Og når I tilmed skal sove i TreeCamp så bliver det ikke bedre.Dertil hyggelig forplejning.

300 kr.

/person
Lørdag kl. 10.00 - ?

Kajakrace

Tør du udfordre Westjylland? Hvorlangt kan du sejle fra kl. 09.00 til solnedgang kl 18.48. Hvor ender du? Winner takes it all. kajakleje muligt.

50 - 100 kr.

/person
10.00-12.00 / 13.00-15.00 / 16.00-18.00

Klatrespot

Klatrespottet er for alle - store og små. vi lægger udfordringsniveauet i forhold til jeres ønsker og garan tere en god oplevelse i højden

500 kr.

/person
Lørdag kl. 10.00 - 18.00

Bushcraft

Bushcraft kursus med vinderen af Alene i vildmarken, der har prøvet naturen på egen krop. Hands on learning med beskidte hænder.

500 kr.

/person
Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Mountainbike 2

Så bygger vi ovenpå MTB 1 kursus og udvikler teknikken yderligere. Vi medbringer MTB og hjelme, så du skal bare møde op. Muddergaranti.

795 kr.

/person
kl. 11.00 - 15.00

IPP 1

Overvejer du at kaster dig over kajak sporten, så er vores IPP 1 kursus et must! Og alle kan være med, da vi arbejder os stille og roligt frem.

100 kr.

/person
Lørdag kl. 16.00 - 18.00

Trailløb

Trailløb er total træning. Hård, sejl, natur oplevelser og totaltræning. tilmeld dig vores sociale trailløb og knus Momhøjes spor.

100 kr.

/person
Lørdag kl. 19.00 - 20.30

Foredrag

Hvor godt smager en frysepizza? Hør Lars´s førstehåndsberetning og om hans oplevelser, da han vandt Alene i Vildmarken.

300 kr.

/person
Lørdag - Søndag kl. 20.00 - 09.00

Treecamp

Unik overnatnings form, der måske er den eneste slags i Danmark. Book dit telt, og efter en frisk nats søvn er du klar til næste dag.

Søndag

250 kr.

/person
Søndag kl. 10.00 - 13.00

Momhøje Adventurerace

Momhøje er ikke stort, men vi garantere at I bliver udfordret i området. Til lands, på vandet og i luften. Så pump dækket, snør skoene og fyld camelbaggen op

795 kr.

/person
Lørdag kl. 10.00 - 14.00

IPP 1

Overvejer du at kaster dig over kajak sporten, så er vores IPP 1 kursus et must! Og alle kan være med, da vi ikke går hurtigere frem end alle kan være med.

Team-nord.dk

Vi glæder os til at se dig til et brag af en weekend.

Har du nogle spørgsmål?