PROJEKTER

Klatretårn

Klatretårn

www.Klatregrej.nu der er www.team-nord.dk webshop er stolte af at projektere vores første klatretårns byg.

Solrød kommune har valgt www.klatregrej.nu til at projektere og bygge deres klatretårn i forbindelse af et stort legepladsbyggeri på Munkgårdsskolen i Solrød. Processen har været lærerig, og et godt stykke på vej, men vi kommer godt i mål med det hele, da vi har fokus på brugerne.

Tårnet har gennemgået nogle ændringer undervejs, men med hurtig respons fra vores ingeniør og byggeteam, rammer vi et 10 m tårn, der bliver trekantet, med indvendig opgang via dør og stiger til en platform øverst oppe. Som ekstra sikkerhed sikres man indvendigt af Rodeostop faldsikring. Ruterne udvendig monteres efter brugernes ønske i 3 farver, og krydres med rigtig store makroer, der garanteret udfordre børnene når de går igang med klatringen. Selve opbygningen taget udgangspunkt i Dansk klatreforbunds tegninger af bouldermoduler, der giver gode muligheder for korrekt plademontering. Vores klatreplader måler 1250x2500x21 og monteres med 80 islånings bøsninger 10mm. Yder siden er med friktions belægning, for at give den bedst mulige oplevelser for børnene.

Dertil får skolen 460 klatregreb, så der er rigeligt at gå igang med.

Har du et tårnbehov, behov for en klatrevæg eller klatrespot så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 

 

 

 

Featured Post

Landsstævne 2017

Landsstævne Efterskoleforeningen 2017

Team-nord stod for ca 650 efterskoleelevers outdoor oplevelser til landsstævnet i Ålborg 2017.

Efterskoleforeningen ønskede at udvide efterskoleelevernes valgmuligheder til landsstævnet 2017, med outdoor aktiviteter. Og valget faldt på Team-nord som arrangør deraf, da vi tidligere har haft et godt samarbejde med efterskoleforeningen. I samarbejde med vores instruktør korps samt gæsteinstruktører leverede vi friluftstur, samt workshops bestånede af klatring, kajak/SUP og Kano, MTB, samt adventurerace. Workshopsene foregik på forskellige sites i byen fordelt over 4 dage. Så der skulle være styr på logistikken.

Efter en afdækning af behov og muligheder, samt flere turer til Ålborg med møder med lokale udbydere fx Ålborg vandcenter, Ålborg sportshøjskole, Rold skov adventures, samt instruktør møder, tegnede der sig en god plan. Faktisk var vores plan så god, at efter en kaotisk tirsdag til selve stævnet, med mange telefon opringninger om “hvor skal vi være” “hvornår starter det”  osv. Ja egentlig spørgsmål, der kunne findes svar på hvis deltagerne læste deres plan, så ringede telefonen kun onsdag eftermiddag, hvor en instruktør klagede over hans kaffe var kold! Så alt i alt, holdt vores plan 99%

En fantastisk uge, og vi er klar igen i Svendborg 2021

 

Featured Post

Coca Cola Zero Klatrevæg

COCA COLA KLATREVÆG

Det holder, når vi siger at vi nogen gange godt tør det, hvor andre takker nej tak.

www.essencius.dk eventbereau kontaktede www.Team-nord.dk  omkring et projekt de havde forslået Coca Cola. I alt sin simpelhed skulle tilfældige forbipasserende på Kultorvet inviteres til at klatre på Cola flasken, og smide deres bucket list i kapslen øverst på væggen.

Vores opgave i den sammenhæng var at bygge en klatrevæg, som 2 andre firmaer pænt havde takket nej til under banneret. På benneret skulle der påmonteredes farvekorrekte klatregreb, ovenpå det store 10×10 m banner af Coca Cola Zero. Væggen blev 10 m høj og startede i 7 m højde med en rute med normal sværhedsgrad!

Dertil skulle vi i samarbejde med Force få testet og godkendt væggen, samt selvfølgelig topankeret øverst oppe, og som tilføjelse til det hele, så blev klatrevæggen etableret på et eksisterende byggestillads placeret uden på en ejendom under renovering. På trods af lidt udfordringer med topankers samt tidspres kom vi sikkert i mål med den del, hvilket lykkedes med god hjælp af Sikringsagenten.

Og så var der jo selve arrangementet med sikring af gæsterne på væggen. 3 kolde dage i København med cirka 160 københavnere, så kom alle gæsterne sikkert op og ned igen på væggen, omend nogen var udfordret af kulden og højden, men fik alligevel en god oplevelse ud af det. Sikringen af klatrevæggen var i virkeligheden den vigtigste opgave og forløb selvfølgelig uden problemer.

Så omend det var koldt, og en tidskrævende opgave, syntes vi at vi kom godt i mål. Tjek selv filmen herunder.

 

Featured Post

Klatretårn

Klatretårn www.Klatregrej.nu der er www.team-nord.dk webshop er stolte af at projektere vores første klatretårns byg. Solrød kommune har valgt www.klatregrej.nu til at projektere og bygge deres klatretårn i forbindelse af et stort legepladsbyggeri på Munkgårdsskolen i Solrød. Processen har været … Read More

Landsstævne 2017

Landsstævne Efterskoleforeningen 2017 Team-nord stod for ca 650 efterskoleelevers outdoor oplevelser til landsstævnet i Ålborg 2017. Efterskoleforeningen ønskede at udvide efterskoleelevernes valgmuligheder til landsstævnet 2017, med outdoor aktiviteter. Og valget faldt på Team-nord som arrangør deraf, da vi tidligere har … Read More

Coca Cola Zero Klatrevæg

COCA COLA KLATREVÆG Det holder, når vi siger at vi nogen gange godt tør det, hvor andre takker nej tak. www.essencius.dk eventbereau kontaktede www.Team-nord.dk  omkring et projekt de havde forslået Coca Cola. I alt sin simpelhed skulle tilfældige forbipasserende på Kultorvet … Read More