The Nature of Business

I Team Nord Business bruger vi naturen som det naturlige læringsrum til udvikling af mennesker og organisationer.

Naturen er vores konferencelokale og vi kan skabe rammer for arbejdet med alt fra strategiudvikling og teamudviklingssamtaler over aktiviteter, der giver jer et skud adrenalin og samtidig en oplevelse af at være tæt på naturen, til den personlige udvikling af dig som leder igennem coaching ved et bål eller måske i en kano.

Gør virksomheden “naturlig”!

Vil I gerne selv i gang med at bruge naturen mere i hverdagen i virksomheden, så kan vi hjælpe jer med at lægge en plan.

Læs mere hér…

Fokus på dig

Vi sætter fokus på det enkelte menneske, den enkelte leder, på alle niveauer.
Vi arbejder med coaching og profilværktøjer og gennemfører samtalerne ude i naturen.

Fokus på relationer

Vi arbejder med de menneskelige relationer og hvordan vi skaber bedre kommunikation og samarbejde i organisationen. Vi gør det igennem teambuildingsøvelser, aktiviteter, dialog og refleksion.

Fokus på eventyret

Vi tror på eventyr! Ved at opsøge eventyret får vi dybe erfaringer og grundlæggende ny læring. Vi arbejder med eventyret både i  Danmark, i udlandet, i Adventurerace vores teambuilding.

Events

Vi er leverandører af events og specielle arrangementer. Vi designer det efter jeres behov og vi håndterer grupper og arrangementer i alle størrelser, altid med fokus på natur, friluftsliv og læring

People Tools profilværktøjer

PeopleTools er et profilværktøj, som hjælper jer med at afdække og udfolde ledere og medarbejderes potentialer. Vi bruger det til både den individuelle udvikling og til udviklingen af teams og samarbejde.

Mød os

Team Nord har arbejdet med teambuilding i næsten 20 år. Vi har lige så mange års erfaring med udvikling af ledelse, ledere, personale og organisationer. Mød nogle af menneskene bag Team Nord.