Om Team Nord - Learning by Nature

Team Nords slogan er LEARNING BY NATURE. Målet er altid de mennesker, vi arbejder med. Vi arbejder med læring i alle aspekter: Kompetencer, viden, social og individuel mestring. Hos os prøver vi at gøre det enkelt. Det gode forløb ligger mellem bøvl og success, for det er her læringen opstår. Vi har arbejdet med virksomheder og outdoor siden 2002.

Vi holder til i Vrads syd for Silkeborg:

Team Nord Aps

Søndervang 2, 8654 Bryrup

CVR: 40470670

Lars Nyhuus henriksen

Direktør og partner

Friluftsmand ind til benet, vinder af Alene i Vildmarken, visionær og arbejdsom. Han har lang erfaring med teambuilding og udvikling af mennesker, teams og organisationer. 

Lars er klatreinstruktør, kanoinstruktør, Mountain Leader, bushcraftinstruktør, kajakinstruktør, jæger m.m.

 

Lars har tidligere været institutionsleder indenfor det socialpædagogiske område, herunder SSP, døgninstitution og specialskole.

Steen Hoffmann

Direktør og partner

Elsker friluftslivet og altid klar til at tage fat. Dygtig netværker med rødder i detailhandlen. Steen er fast forankre i Silkeborg, men tager ofte afsted på turcykel, i kano og kajak.

Steen er træklatrer, rappelleinstruktør, Mountain Leader, IPP2 kajakroer, SUP-instruktør og kanoinstruktør

 

Steen har både en handelsuddannelse og en pædagogisk uddannelse, ligesom han har drevet købmand på Grønland og avlet islandske heste i Engesvang.

Anker Buchholtz

Konsulent

Friluftsvejleder siden 2002 med en baggrund fra militæret og skoleverdenen. Anker er absolut en af landets mest erfarne klatreinstruktører, som har ledet og udviklet et utal af outdoorprojekter.  Anker er vores faste førstehjælpsinstruktør, ligesom han også underviser i kano, kajak, navigation og friluftsliv.

 

Anker startede Team Nord i 2002 og er desuden indehaver af Klatregrej.nu.

Projekter - wall of pride

Job hos Team Nord

Vil du arbejde hos Team Nord?

Vi har et korps af freelanceinstruktører, som især har travlt i sommersæsonen. De fleste af vores jobs er i Midt og Vestjylland.

Vi har brug for mange forskellige kompetencer:

  • Klatring
  • Kano, kajak og SUP
  • Førstehjælp
  • Teambuilding
  • Friluftsliv

Kan du derudover tale tysk, bakke med en trailer, få kunderne i godt humør eller jonglere er det bare et plus. 

Vi sætter pris et dedikeret og engageret instruktørkorps, og mødes flere gange om året til intern opkvalificering og socialt samvær.

Lyder det som noget for dig så send en ansøgning på kontakt@team-nord.dk eller ring på 70605950.

 

Mission og motto

Team Nords mission er at skabe læring og udvikling gennem kurser, aktiviteter, oplevelser og processer med naturen som ramme og friluftslivet som platformen. Vi arbejder læringsbaseret, men også oplevelsesbaseret, med dertilhørende erfaringspotentiale. 

 Team Nords motto er Learning by Nature

Værdisæt

De centrale værdier og fokusområder for Team Nord er:

  • Læring
  • Natur og friluftsliv
  • Professionalisme

Vores koncern

Scroll to Top