1 DAGS SIKKERHEDSKURSUS

850,00/person
Sværhedsgrad: For alle 6 timer 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr, som netop er kursets formål, inden vi går på vandet.

Derefter er der fælles afgang, hvor vi følges af frem til vores overnatnings sted.

Undervejs arbejder vi lidt med teknik og sjove øvelser / lege. Det kan krydres med kort og kompas, og selvfølgelig lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen.

 

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen.

 

Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Instruktører

Rikke Sand, Anker Buchholtz eller Jess Hansen.

Udstyr

Inkluderet i afgiften er der kano samt sikkerhedsudstyr. Våddragter og Vandtæt grej. oMulighed for køb af friluftsgrej til special priser. Husk tøj til omklædning og håndklæde.

Forplejning

Kaffe og rundstykker. Husk drikkevarer og madpakke.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Lokalitet kan tilpasses

Sandholm sø Sdr Felding. Fuglsang sø Herning. Handbjerg Limfjorden. Vorgod Å. Storåen /Vandkraftsøen Holstebro. Skjern Å / Skjern bådhavn.

Dato

27 maj Ringkøbing 19 august Vrads

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Overnatning

Ingen overnatning.

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe Dette kursus henvender sig pædagogisk personale der arbejder med vandaktiviteter i dette tilfælde kano. Kurset er sammen med 12 timers første hjælps kursus, minimum for at kunne forestå sejlads i kano hos mange kommuner og institutioner. Der er ikke noget krav om specielle kanofærdigheder. Forudsætninger 12 timers førstehjælp – 8 timers vandrelateret førstehjælp Kunne svømme 400 m åbent vand / 600 m bassin

INDHOLD

Sejladsregler Sikkerhedsinstruks Padleteknikker Redning Leg og tur Kurset fungerer også som 1. del af kanoinstruktør 1 kurset.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

På Venø Efterskole har vi et godt samarbejde med Team Nord om Natur- og Friluftslinie elevernes førstehjælpsuddannelse. Da efterskole-eleverne blandt andet tilbydes Ipp1 Havkajak instruktør uddannelsen på skolen, har de brug for et maritimt førstehjælpskursus. Anker har et godt tag på eleverne, og gør kurset levende med masser af saftige friluftshistorier, eksempler, og naturlig vekslen mellem teori og praksis.
Jacob Vemmelund
Underviser kajak Venø Efterskole

Har du også set

699,00

/person

8 timers førstehjælp for sejllads og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm der er krav.

2500,00

/person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

6200,00

/person

Kanoekspedition Sverige

En fantastisk naturoplevelse, overnatning i naturen samt selvfølgelig at sejle kano – blanke søer, snoende åer, højt til himlen og en masse sejlads. Skal du med?
Comments are closed.