Førstehjælp - Fokus på friluftsliv og vand

999,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

Et MUST DO udvidet ro relateret førstehjælpskursus, hvor deltagerne lærer at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, med masser af øvelser undervejs. Netop dette har gjort kurset er en sellert. Fokus i dette kursus er praktiske øvelser på og i vandet, hvilket udfordre førstehjælpen, når der er lang responstid fra redningsmandskabet.

Vi arbejder særligt med forberedelse – både de praktiske som vejrudsigt, log, pakning af grej og udstyr generelt. Men også med den ”mentale” fx i form af sejlinstruksen.

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Og det gøres netop i og på vandet. Øvelserne er samtidig relevante da de er lagt op af friluftslivet og Team-nord´s erfaring igennem mange år i friluftslivet og vandsport.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, med en god blanding af IT og praktik, med alt i det nyeste undervisningsudstyr.

Masse af praktik – så husk våddragten!

Udstyr

Vi stiller med alt relevant førstehjælps udstyr i bedste kvalitet. Der er også mulighed for leje af kajak og tilhørende udstyr kr. 200,00 (eget godkendt udstyr og kajak må gerne medbringes) Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00

Instruktører

Anker Buchholtz eller Karsten Nielsen.

Overnatning

Ingen overnatning som udgangspunkt.

Transport

selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Lokalitet

Momhøje naturcenter og Svandholm sø. Handbjerg ved Holstebro. Er i minimim 8, kommer vi også gerne til jer i forhold til jeres dato ønsker.

Forplejning

Morgen mad lørdag inkl kaffe og frugt på hele kursusperioden.

Dato

Handbjerg 3 maj 1500- 2100 4 maj 0900 - 1500 Momhøje og Svandholm sø 27 sep 1500-2100 28 sep 0900-1500 Er I minimum 6 opretter vi gerne et kursus til jer. Alt efter afstand kommer vi også gerne til jeres lokation.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

MÅLGRUPPE OG forudsætninger

Målgruppe Kurset er for alle der bevæger sig i friluftslivet, med fokus på vandsport. Du ved aldrig, hvornår uheldet er ude - førstehjælp kan redde både dit og din makkers liv. Desværre er et førstehjælpsbevis er ikke et krav som kajakroer eller kanoroer, men som instruktør skal du have det. Og så kan du ligeså godt få et emnespecifikt kursus med hands on træning i det rigtig miljø. Kurset er gyldigt i to år og skal derefter gentages. Genopfrisker du det ikke i tide, skal du starte forfra. Forudsætning Kurset er for dig, som elsker udfordringer og friluftslivet og har et ønske om at dygtiggøre dig selv. Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Dag 1
    Livreddende førstehjælp til bevidstløse Årsager og symtomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport Årsager til chok og forebyggelse deraf Førstehjælp ved ulykker Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. • Blodtab fra åbne/lukkede læsioner og livstruende blødninger • Knoglebrud, led skred og forstuvning • Forbrændinger, ætsning og forfrysning • Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. • Småskader • Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed og chok
Dag 2
    Repetition og masser af praktiske øvelser på og i vandet, afsluttende med prøve.
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2500,00

/person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

1795,00

/person

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.
Comments are closed.