Førstehjælp - Fokus på friluftsliv

799,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

På vores friluftsrelateret førstehjælps kursus lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, blandt andet med masser af hands on træning i naturen.

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Øvelserne er samtidig relevante da de er lagt op af friluftslivet og Team-nord´s erfaring siden 2002 i friluftslivet. 

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, i en blanding af praktik, teori understøttet af IT, samt det nyeste relevante undervisningsmaterialer og undervisningsdukker.

Vægtningen af udstyr pr deltager gør at indlæringen er optimal, da vi tror på hands on princippet.

Endelig foregår en del af kurset i naturen, med fokus på relevante friluftsrisici, således det bliver så realistisk som muligt.

Udstyr

Relevant førstehjælps udstyr inkl ambu man dukker Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00

Instruktører

Anker Buchholtz og Karsten Nielsen.

Overnatning

Ingen overnatning.

Dato

Er I minimum 6 opretter vi gerne et kursus til jer. Alt efter afstand kommer vi også gerne til jeres lokation.

Lokalitet

Momhøje, Vrads, Hobro eller efter ønske.

Forplejning

Ingen

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Alle der bevæger sig i friluftslivet, eller har med professionelt friluftsliv at gøre. Forudsætninger Kurset er for dig, som elsker udfordringer og friluftslivet og har et ønske om at dygtiggøre dig selv. Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Dag 1
    De 3 hovedpunkter samt ABC Livreddende førstehjælp til bevidstløse Årsager og symtomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport Årsager til chok og forebyggelse deraf Gennemgang af hjertestarter Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. • Blodtab fra åbne/lukkede læsioner • Knoglebrud, led skred og forstuvning • Forbrændinger, ætsning og forfrysning • Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. • Småskader • Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed • Pludselige sygdomme som årsag til chok • Genoplivning til børn
Dag 2
    Repetition. Handlebaner samt prøve.
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

6300,00

/Person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2500,00

/Person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

1795,00

/Person

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.
Comments are closed.