Førstehjælp - Fokus på klatring

999,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

Et klatrerelateret førstehjælps kursus med fokus på træklatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, blandt andet med masser af hands on træning i naturen og træerne.

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Øvelserne er samtidig relevante da de er lagt op af klatringt og Team-nord´s erfaring igennem mange år med hundredvis af klatrejobs, samt vores undervisningsprogram rettet mod instruktører fra Highrope parker fx Randers og Ålborg.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, i en blanding af praktik, teori understøttet af IT, samt det nyeste relevante undervisningsmaterialer og undervisningsdukker.

Der vil også være megen undervisning i træerne, der alt efter ønsker afsluttes med prøver.

Så dette er kurset for den kommende eller nuværende klatreinstruktør, der også skal have 100% styr på førstehjælpen.
Udstyr

Vi stiller med relevant førstehjælps udstyr og har klargjort relevante "klatreulykker," således undervisningen bliver så virkeligheds tro som muligt. Medbring klatreudstyr (Redningspakke) eller også kan du leje af klatreudstyr kr. 200,00 (eget godkendt udstyr må gerne medbringes) Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00

Instruktører

Anker Buchholtz eller Karsten Kaagaard Nielsen.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Overnatning

Ingen overnatning.

Lokalitet

Momhøje. Vrads. Hobro. Eller efter ønske. Vi kommer gerne til jer

Dato

Er I minimum 6 opretter vi gerne et kursus til jer. alt efter afstand kommer vi også gerne til jeres lokation.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Forplejning

Ingen

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe Alle der bevæger sig i friluftslivet, eller har med professionelt friluftsliv at gøre, særligt klatring. Forudsætninger Kurset er klatreinstruktøren, instruktøren i highrope parker eller hjælpere derved, samt klatreinstruktør kursister. Alle skal have, eller være klatrekompetente, og kunne tage vare på sig selv i træerne.Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Dag 1
    De 3 hovedpunkter samt ABC Livreddende førstehjælp til bevidstløse Årsager og symtomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport Årsager til chok og forebyggelse deraf Gennemgang af hjertestarter Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. Blodtab fra åbne/lukkede læsioner Knoglebrud, led skred og forstuvning Forbrændinger, ætsning og forfrysning Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. Småskader Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed Pludselige sygdomme som årsag til chok Højhastighedsulykker
Dag 2
    repetition og masser af praktiske øvelser i træerne. Dagen afsluttes med en lille prøve.
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

På Venø Efterskole har vi et godt samarbejde med Team Nord om Natur- og Friluftslinie elevernes førstehjælpsuddannelse. Da efterskole-eleverne blandt andet tilbydes Ipp1 Havkajak instruktør uddannelsen på skolen, har de brug for et maritimt førstehjælpskursus. Anker har et godt tag på eleverne, og gør kurset levende med masser af saftige friluftshistorier, eksempler, og naturlig vekslen mellem teori og praksis.
Jakob Vemmelund
Underviser kajak Venø efterskole

Har du også set

6300.00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2500.00

/person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

1795.00

/person

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.
Comments are closed.