Avanceret træklatring

2900,00/person
Sværhedsgrad: klatreinstruktører 3 Dage 2+ Personer

Kursusbeskrivelse

Avanceret træklatring gør dig i stand til at lave fede aktiviteter som overbygning på din træklatreinstruktør uddannelse, som du fx har taget ud fra Dansk træklatreforenings norm.

Kursets opbygning sammen med Teamnords team af instruktører, med 2000+ klatrejobs i logbogen, gør at vi mener vi er klædt godt på til at vise dig aktiviteter der duer i skoven.

På kurset arbejder vi med forskellige rebaktiviteter, fx højgynge, svævebaner, kassestabling, tyrolertravers, himmelstige og vores vinder Highrope baner.

Kurset er med hands on træning, hvor de 3 fokus områder bliver, bygning af baner, sikkerhed derved samt test evt med figurenter.

Et must kursus for træklatreinstruktøren.

Udstyr

Vi levere klatreudstyret til kurset.

Instruktører

Anker Buchholtz.

Overnatning

Der er mulighed for overnatning i shelters eller eget medbragt telt.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Lokalitet

Momhøje ved Herning evt jeres lokation.

Dato

29-31 okt. 3 pladser tilbage 9-11 nov.

Forplejning

Der serveres morgenkaffe og snack.

Transport

Selvtransport evt samkørsel.

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe Målgruppen er den nyuddannede træklatreinstruktør, der søger det rigtige kursus, til at kunne aktivere endnu flere i træerne. Måske du allerede er instruktør, og lidt rusten, så er kurset også meget anvendeligt. Forudsætninger Uddannet træklatreinstruktør

INDHOLD

Vi arbejder med forskellige baner centreret omkring vores 3 fokus områder: - bygning af baner - sikkerhed derved - samt test evt med figurenter udfra huskeordet LAFUSOGEN

Dag 1

  Intro til kursus med præsentation af indhold samt Teamnord. Fokus områder – rep af udstyr og korrekt brug deraf. Derefter står den på bygning og test af små opgaver fx højgynge, himmelstigen, kassestabling mm.

  Dag 2

   Anden dagen starter med rundstykker igen, samt repetion af gårsdagen. vi går i træerne igen og fortsætter samt bygger ovenpå med highrope baner og svævebaner.

   Dag 3

    Sidste dag står på trimning af opgaver, samt sidst brushop, inden vi får gæster i skoven i form af figuranter (hvis muligt). Afslutningsvis er der selvfølgelig nedtagning, som er måske den vigtigste aktivitet, samt vedligeholdelse af grej.

    Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

    Har du spørgsmål?

    Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

    Har du også set

    6300,00

    /person

    Klatreinstruktør

    Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

    2000,00

    /gruppe

    Klatrespot

    Et klatrespot er er forberedt sted, med forskellige udfordringer, der kan forberedes på maks 30 minutter. Således er du hurtig klar til aktiviteter i træerne.

    999,00

    /person

    12 timers klatrerelateret førstehjælp

    Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp. Så er du 100% klar til at tage i skoven.
    Comments are closed.