Bushcraftinstrktør 1

5800.00/person
Sværhedsgrad: Friluftsfolk 7 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Bushcraft instruktør uddannelsen er første del af en instruktøruddannelse rettet mod bushcraft og friluftsliv. Uddannelsen giver dig instruktørkompetancer i kano, bushcraft, navigation og lejrliv, samt back to basisfriluftsliv. Dertil for du væsentlige pædagogiske principer med på uddannelsen. 

Bushcraft samrådet er et nyoprettet sammenslutning af aktører, som arbejder med 

bushcraft og vildmarksliv, og som er en væsentlig del af deres virke. 

Hovedformålet er gennem samarbejde at udbrede kendskabet og kompetancer indenfor bushcraft og vildmarksliv i Danmark, samt at understøtte sikkerhed, naturhensyn og sunde rollemodeller i bushcraft og vildmarksliv.

Udstyr

Grundlæggende udstyr som rygsæk, beklædning, fodtøj, sovepose, underlag og førstehjælppose

Dato

7 og 8 marts, 28 og 29 marts samt 3-5 april

Transport

Nej

Pris

I prisen indgår der ale relevante undervisningsmaterialer. Der opkræves yderligere kr. 800.00 pr deltager til eksamen, der afregner censor, kørsel og administration.

Instruktører

Lars Nyhuus

Kursusbevis

Der gives bevis fra bushcraft samrådet

Lokalitet

Silkeborg - Vrads

Forplejning

Vi levere morgenmad samt snack, frugt og kaffe. Du skal kun huske madpakken.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Friluftsvejledere, lærere, pædagoger, soldater, naturvejleder og andre som arbejder med aktiv formidling af natur og vildmarksliv. Forudsætninger kunne svømme 200 m Gyldigt førstehjælps bevis

INDHOLD

Indhold er relevant projekter i forhold til bushcraft og eksamen. Eksamen udstikkes en case i forbindelse med prøven, som kursisten skal forberede. Casen beskriver 3 færdigheder som skal fremvises i forevisningskvalitet. Niveauet 1 (ikke godkendt) 2 (Delvist godkendt) 3 (Godkendt) Der lægges vægt på kursistens evner og færdigheder, samt sikkerhedskultur, naturhensyn og formidlingsevne. Eksamen varer 8 timer og planlægges for gruppe af maks 8 kursister. Eksamen er individuel, men der kan bruges figuranter. Censor er udpeget af bc-uddannelsesrådet. INDHOLD PÅ KURSUS Kano padleteknik, kano redning og kano teori Snitteprojekter, ske og rammesav, dyrekald, pothanger, bushcraft stol. Batoning. Slibning og vedligehold af værktøj. Friktionsild, alternative metoder til ild, kogning med varme sten. Kende yderligere 8 spiselige planter/svampe og anvende dem i mad. Lejrplanlægning og slagning, hygiejne på tur Opsætning af tarm med hensigtsmæssige knob, pælestik, tømmerstik og truckers hitch Kort og kompas, natnavigation, kunne finde nord med alternative metoder (ur, skyggemetoden, nordstjernen og kendemærker i landskabet) Bushcraft som pædagogisk tilgang

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

september 2020
man tirs ons tors fre lør søn
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Har du også set

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved klatreulykker.

2500,00

person

Tovholder

Mangler du den korte uddannelse som suplement til jeres klatreinstruktør, så kan du via dette kursus forestår klatreaktiviteter sikkert.
Comments are closed.