Explore Norge kajak adventure

4900,00/person
Sværhedsgrad: For alle 6 Dage 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Norge Kajak adventure er primært en fantastisk kajaktur, hvor du får EEP 1 + 2 til kajak. Dertil får du masser af ro erfaring i Sørfjorden der er en sidearm til Sognefjorden samt naturoplevelsen af måske Norges smukkeste naturområde… en fantastisk naturoplevelse.

Vi skal blandt se den helt unikke og berømte fjeldformation Trolltunge.

De 3 første dage arbejder vi intensivt med kajakken, med IPP programmet som udgangspunkt, inden vi tager på længere tur med overnatning på ¾. dagen.

5 dag klatrer vi Via Ferrataen i Tyssedal som er et kontrast til kajakken, hvor vi er på wiren og på fjeldet 4-6 timer. På sidste dagen går vi på fjeldet mod Trolltunge.

Udstyr

Kajakker, inkl våddragter, grej dertil samt sikkerhedsudstyr. Lavu og grej til forplejning. Klatre og sikkerhedsudstyr.

Instruktører

Jess Hansen og Anker Buchholtz.

Dato

20 - 25 august. Deadline tilmelding 10 august

Overnatning

Telt.

Lokalitet

Sørfjorden.

Forplejning

Fuld forplejning minus første dags madpakke.

Transport

selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe Denne tur henvender sig til den kommende kajakroer, der ønsker en unik oplevelse og kursusform, med fokus på Norges unikke natur. Kursisten ønsker Ipp 1 og 2 niveau Formålet med turen er fri sejling IPP1+2 niveau. Dertil er formålet med turen, også at give en anderledes aktiv naturoplevelse, med fokus på det moderne friluftsliv i det norske fjelde. Forudsætninger Ingen ud over sundt helbred. Kunne svømme 200 m

INDHOLD

Kajak IPP 1 + 2 undervisning Længere kajakturer på fjorden Via Ferrata tur på fjeldet Lejrliv og udstyr Navigation på fjord og fjeld Madlavning, bål og hygge. Mangler du grej kan vi også være behjælpelig med køb af relevant friluftsgrej og kajakudstyr til special priser, der passer til kurset. Der er også muligheder for tilkøb af rappelling, klatring, riverrafting, fjeld mtb og highrope bane, når vi er i Norge alligevel.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

699,00

/person

8 timer førstehjælp til sejlsport og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm.

2795,00

/person

Tour de Samsø

Turen til Samsø er en rigtig kajaktur i et fedt farvand. Samtidig er der et par gode kryds, der kræver fokus hele vejen. En unik og fantastisk naturoplevelse.

3200,00

/person

Via Ferrata Nord

Via Ferrata stammer fra Alperne, og der findes i hundredvis af ruter dernede. På dette kursus går vi op til 4 Via Ferratas, sikkeert men udfordrende.
Comments are closed.