1795,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

Kursusbeskrivelse

Så er du igang med overbygningen på IPP 1  og glæd dig til at blive bidt af kajaksporten.

Kurset varer 16 timer, og afvikles over 2 sammenhængende dage. Vi arbejder meget på vandet, men skal også  i vandet, hvor vi arbejder med makkerredning og selvredning så vi har helt styr på sikkerheden.

Vi tager også på lidt længere tur, da kajakundervisning selvfølgelig skal foregå mest muligt i kajakken. Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kajakken.

 

Instruktører

Jess Hansen og Anker Buchholtz.

Dato

11 og 12 Maj Anker Buchholtz - Handbjerg 1 og 2 juni Anker Buchholtz - Handbjerg 15 og 16 juni Lisbeth Rauff - Silkeborg. 10 og 11 august Anker Buchholtz - Handbjerg 17 og 18 august Lisbeth Rauff - Skanderborg 31 august og 1 september Lisbeth Rauff - Hobro 21 og 22 september Lisbeth Rauff - Tirsbæk strand Vejle 12-13 oktober Anker Buchholtz - Handbjerg

Udstyr

Vi stiller selvfølgelig alt udstyr til rådighed – kvalitets kajak, pagaj, våddragter, veste, sprayskirt og sikkerhedsudstyr.

Forplejning

Vi servere morgenmad og kaffe. Husk drikkevarer og frokost.

Lokalitet

Silkebrog - de små fisk Tirsbæk Strand - Vejle Skanderborg sø Handbjerg - Holstebro Ringkøbing Fjord

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Overnatning

Ingen overnatning.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe IPP 2 henvender sig til den kommende havkajakroer. Det er det helt rigtige kursus, så du kommer bedst muligt i gang med kajaksporten og kan sejle alene. Ligeledes er kurset i mange kajakklubber et krav i forhold til frisejling/indmeldelse. Kurset foregår på stille vand i kystnære områder på et af vores faste sites, men kan selvfølgelig flyttes til dig, hvis det ønskes. Forudsætninger Almindelig sundt helbred. Kunne svømme 200 m IPP1

INDHOLD

• Gennemgang af kajakken og relevant udstyr, samt forevisning af forskellige typer kajakker (kun ved kursus i Handbjerg) • Gennemgang af sikkerhedsudstyr • Forevisning af alternativt sikkerhedsudstyr fx App´s mm • Vandtilvænning i og uden for kajakken fx wetexit og svømning med kajak • Korrekt ind og udstigning af kajakken • Roteknik og forskellige tag • Styretag og lavt støttetag • Selvredning • Kammeratredning

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

2795,00

/person

Tour de Samsø

10.-13. maj og 30. august -2. september bevæger vi os ud på åbent vand. Vi sejler fra Jylland til Danmarks flotteste natur, Samsø over åbent vand.

699,00

/person

8 timers førstehjælp til sejllads og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm.

2795,00

/person

West´Å

28 - 29 og 30 sep. sejler vi West på. Denne tur henvender sig til deltageren, der elsker en fantastisk naturoplevelse igennem forskellige vandsystemer
Comments are closed.