Kajak rullekursus

Kajak rullestue

399,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Timer 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Kurset er for dig der gerne vil i gang med at lære at rulle i kajakken. Det kræver ingen forkundskaber ift. det at rulle, da vi starter med øvelser helt fra bunden.

På kurset arbejder vi stille og roligt frem mod rullet, så du får værktøjer med hjem til selvtræning. At kunne rulle kan give dig en større tryghed
og overskud i kajakken så du f.eks. kan lege mere frit med kant og balance, uden du nødvendigvis behøver at skulle ud af kajakken, hvis
du ryger rundt. Og så er det vigtigt, dels for sikkerheden, men også bare fordi det er sjovt !!

Det er dog en stor fordel vis du har arbejdet med vandtilvænning og er tryg ved at have hovedet under vand,

Hvis du har eget udstyr i form af kajak og pagaj, anbefales det at du medbringer det, da det er en fordel at lære sit eget udstyr at kende. Der er dog også mulighed for at leje alt kajakudstyr og robeklædning af Team-Nord.

Desuden anbefales at medbringe:

  • Næseklemme og svømmebriller
  • Evt. neopren hætte
  • Ro påklædning i forhold til vejr og vandtemperatur
  • Liggeunderlag til øvelser på land
  • Padlefloat
Udstyr

Vi levere selvfølgelig godkendt udstyr og hver instruktør har rigeligt grej at arbejde med., hvis du ønske at leje det.

Dato

Interesseret, så ring til vennerne så I minimum er 4 og vi sætter et kursus op. Kontakt Anker på 27 28 58 01 eller mail anker@team-nord.dk

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Instruktører

Lisbeth Rauff

Lokalitet

Fx Silkeborg

Forplejning

Ingen - husk evt lidt mad og drikke

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe For dig med IPP2 eller tilsvarende havkajakfærdigheder, der gerne vil i gang med at lære at rulle og have nogle værktøjer med hjem som du kan arbejde videre med. Det er en stor fordel vis du har arbejdet med vandtilvænning og er tryg ved at have hovedet under vand. Forudsætninger Vi arbejder med øvelser først på land og så i kajakken under trykke beskyttede forhold, der leder hen mod at lave et standard grønlandsk rul til bagdækket. Vi vil bl.a. arbejde med kajakyoga, BBB (Body-Boat-Blade), Balance Brace, sculling, hoftekip og pagaj/åre-fatning.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved klatreulykker.

2500,00

person

Tovholder

Mangler du den korte uddannelse som suplement til jeres klatreinstruktør, så kan du via dette kursus forestår klatreaktiviteter sikkert.
Comments are closed.