KANOWEEKEND

990,00/490,00voksen/barn
Sværhedsgrad: Familie egnet 2 Dage 6+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet.

Derefter er der fælles afgang, hvor vi følges af frem til vores overnatnings sted.

Undervejs arbejder vi lidt med teknik og sjove øvelser / lege. Det kan krydres med kort og kompas, og selvfølgelig lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen.På kurset er børn megt velkommen, da kursus indholdet er bygget op, så der er tid og plads til børnene.

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

En fantastisk tur og en oplevelse som børnene aldrig glemmer.

Udstyr

Vi levere kvalitetsudstyr så turen bliver så god som muligt. Inkluderet i afgiften er der kano samt sikkerhedsudstyr. Tentsiles og lejrgrej. Vandtæt grej til pakning. Fuld forplejning. Mulighed for køb af friluftsgrej til special priser.

Instruktører

Jess Hansen, Dan Pedersen, Claus Niensen, Joakim Bækhøj, Lisbeth Rauff og Anker Buchholtz.

Transport

Transport udover de 50 km takseres med standart kørselstakst

Lokalitet

De små fisk ved Silkeborg. Vorgod Å til Skjern. Storåen - Tjørring til Hodsager Storåen - Hodsager til Holstebro Eller hos jer, hvis I har vandet til det.

Dato

2.7-3.7 - Søhøjlandet Lisbeth Rauff 30.-31.7 - Søhøjlandet Lisbeth Rauff Og passer datoerne ikke så kontakt anker@team-nord.dk

Overnatning

Telt eller shelter.

Forplejning

Fuld forplejning på turen.

MÅLGRUPPE

Dette kursus henvender sig perfekt til familien, der ønsker en friluftsoplevelse sammen, særligt med mindre børn. Der er ikke noget krav om specielle kanofærdigheder, og er du over 6 år, og har en voksen med, er du også meget velkommen.

INDHOLD

Gennemgang af kanoen og historien derom Gennemgang af relevant kanoudstyr Gennemgang af sikkerhedsudstyr, Pakning af kajakken og trimning. Kano teknik inden start og undervejs Sejllads – masser af sejllads! Lejrliv samt madlavning. Bålhygge samt samværd og leg.

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

november 2020
man tirs ons tors fre lør søn
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Har du også set

500,00

Børn 200,00

Kanotur

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn. Tag med på denne hyggelige kanotur med familien, med fokus på naturen og samvær.

1990,00

/person

Tour de kano

Dette kursus er til deltageren, der elsker en fantastisk naturoplevelse, overnatning i naturen, blanke søer, snoende åer, højt til himlen og en masse sejlads.

2500,00

/person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.
Comments are closed.