KANOWEEKEND

990,00/490,00voksen/barn
Sværhedsgrad: Familie egnet 2 Dage 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet.

Derefter er der fælles afgang, hvor vi følges af frem til vores overnatnings sted.

Undervejs arbejder vi lidt med teknik og sjove øvelser / lege. Det kan krydres med kort og kompas, og selvfølgelig lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen.

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Udstyr

Vi levere kvalitetsudstyr så turen bliver så god som muligt. o Inkluderet i afgiften er der kano samt sikkerhedsudstyr. o Tentsiles og lejrgrej. o Vandtæt grej til pakning. o Fuld forplejning. o Mulighed for køb af friluftsgrej til special priser.

Instruktører

Rikke Sand, Jess Hansen, Dan Pedersen, Claus Niensen, Joakim Bækhøj, Lisbeth Rauff og Anker Buchholtz.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

Lokalitet

De små fisk ved Silkeborg. Vorgod Å til Skjern. Storåen - Tjørring til Hodsager Storåen - Hodsager til Holstebro

Dato

22 og 23 juni Lisbeth Rauff - Silkeborg

Overnatning

Telt eller shelter.

Forplejning

Fuld forplejning på turen.

MÅLGRUPPE

Dette kursus henvender sig perfekt til familien, der ønsker en friluftsoplevelse sammen, særligt med mindre børn. Der er ikke noget krav om specielle kanofærdigheder, og er du over 6 år, og har en voksen med, er du også meget velkommen.

INDHOLD

Gennemgang af kanoen og historien derom Gennemgang af relevant kanoudstyr Gennemgang af sikkerhedsudstyr, Pakning af kajakken og trimning. Kano teknik inden start og undervejs Sejllads – masser af sejllads! Lejrliv samt madlavning. Bålhygge samt samværd og leg.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

500,00

Børn 200,00

Kanotur

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn. Tag med på denne hyggelige kanotur med familien, med fokus på naturen og samvær.

1990,00

/person

Tour de kano

Dette kursus er til deltageren, der elsker en fantastisk naturoplevelse, overnatning i naturen, blanke søer, snoende åer, højt til himlen og en masse sejlads.

2500,00

/person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.
Comments are closed.