Klatrespot

Fra 2000,00/gruppe
Sværhedsgrad: For alle 3 timer Maks 20 Personer

Kursusbeskrivelse

Et Team-nord klatrespot giver mange muligheder for klatring. Vi sætter op - I klatrer de mange forskellige opgaver, hvorefter vi piller ned igen. Simpelt og tidsbesparende.

Efter introduktion, samt gennemgang af grej og påtagning af do, gennemgås opgaver og der gives sikkerhedsinstruks.

I klatring er der 2 hovedopgaver

  1. klatring - at gennemfører opgaven fx klatre til tops i træet
  2. Sikring - eleverne sørger i makkerpar for sikring af hinanden - den vigtigste opgave, hvor selv de der ikke vil klatrer, pludselig får den vigtigste opgave.

Der er op til 5 opgaver på klatrespottet:

  1. Træklatring - typisk i 2 eller flere træer. Fokus på samarbejde imellem klatre og sikringsmand.
  2. Træklatring - typisk i 2 eller flere træer. Fokus på samarbejde imellem klatre og sikringsmand.
  3. High rope bane - en bane, hvor man selvsikre sig selv undervejs igennem træerne. Solo opgave.
  4. Kassestabling - byg det højeste tårn med en person oven på. Samarbejdsopgave imellem sikringsmanden, byggeteam og klatren
  5. Himmelstigen - klatre himmelstigen 2 og 2. Samarbejdsopgave imellem sikrings- og klatrene.
Udstyr

Vi levere kvalitets udstyr samt opgaver til klatringen.

Instruktører

Anker Buchholtz eller Joakim Bækhøj Jensen.

Dato

Spørg efter dato.

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

Lokalitet

o Momhøje – Herning. o Vrads. o Kronheden. o Ringkøbing. o eller efter ønske.

Forplejning

Ingen.

Overnatning

Ingen overnatning.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

MÅLGRUPPE

VI elsker klatring i Team-nord. Det kan ”bare” så meget, og selvom det tager tid at sætte op og klargøre, er det alt arbejdstiden værd, da man kan give eleverne og deltagerne de mest fantastiske oplevelser. Her er der mulighed for at arbejde med teknik, mestring, udstyr, målsat undervisning, fysisk og mental træning – og selv den mest højde skræk, kan få en vigtig opgave i form af sikringsopgaver. Så har du en større gruppe elever, der ønsker en anderledes oplevelse – så er det her det foregår. Formålet med klatrespottet er at præsentere friluftsliv og klatring for en gruppe elevere, der normalt ikke prøver sådanne aktiviteter. Formålet er også at aflaste lærerne, for forberedelsestid, samt at levere kvalitets oplevelser, så lærerne kan hygge sig med eleverne.

Betingelser

Varighed – 1 modul a ca. 3 timer. Maksimum deltager antal 20 pr modul Kursusafgift: o 1 modul kr. 3750,00 med Team-nord instruktør o Efterfølgende moduler kr. 2.000,00 med Team-nord instruktør o 1 modul kr 3.000,00 hvor vi sætter op, og I klatre med egne instruktører o Efterfølgende moduler kr 2.000,00 hvor I klatre med egne instruktører o Ønsker I klatringen gennemført ved jeres lokation, tillægges der kørsel efter standart takst. o Inkluderet i afgiften er der klatreudstyr

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

Fra 1500,00

/gruppe
Rapelling i Danmark

Rappelling

Skal du og din gruppe udfordres, så prøv rappelling. Vi tilbyder højder fra 25-45 m 100% sikkert. Og har du lokationen kommer vi gerne til dig.

900,00

Pr Telt (3 personer)

TreeCamp

Forestil dig at vågne op i trætoppene i 10 meters højde, mærke de første solstrejf og høre fuglene synge. TreeCamp er den eneste af sin slags i Europa.

250,00

/person

Firma Mountainbike

En hyggelig aktiv dag, hvor alle kan være med. vi starter med intro og indstilling af cykler og så er det afsted på sporet. Og vi får alle med.
Comments are closed.