Mountainbike 1

500,00/person
Sværhedsgrad: For alle 4 timer 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Kurset er hovedsagligt praksisorienteret, men der vil være dele, som er korte teoretiske “ pauser “ og der er massere plads til spørgsmål og feedback.

Der vi blive arbejdet med MTB udtryk/øvelser, såsom Trackstand, kvarte-halvetråd, Range of motion, Base of stability, Cowboystance, Attack postion.

Da kurset er 80% praksis, er det vigtigt at medbring lidt personligt forplejning, energi og væske.

kurset henvender sig til alle, som vil have en god start i skoven/naturen på sin MTB cykel eller bare gerne vil forbedre sine evner, og få nogle gode tips og øvelser med hjem.

Forplejning

Da kurset er 80% praksis, er det vigtigt at medbring lidt personligt forplejning, energi og væske.

Udstyr

Vi levere udstyret så I får mest muligt ud af ukurset. Kvalitets MTB af mærkerne TREK: X-caliber, Marlin 7 Roscoe 9.

Instruktører

Jan Jonsen og Anker Buchholtz.

Overnatning

Ingen overnatning.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Lokalitet

MTB spor i Momhøje, Haunstrup Ejstrupsøerne, Silkeborg Nordskoven eller efter ønske.

Dato

Hverdage fra 1600-2000 Weekender fra 1000-1400 15 feb 11 marts 9 april 11 maj 12 juni 7 aug 10 sep 7 okt 2 nov Er I minimum 4 kan I også rette forespørgsel på kursusdatoer. Vi kommer også gerne til jer, hvis der er behov derfor!

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe kurset henvender sig til alle, som vil have en god start i skoven/naturen på sin MTB cykel eller bare gerne vil forbedre sine evner, og få nogle gode tips og øvelser med hjem. Forudsætninger Almindelig sundt helbred - evt MTB. Kurset giver dog også mulighed for at prøve flere forskellige modeller, hvilket gør du kan træffe det rigtige valg inden du handler MTB

INDHOLD

Kursus 1 har fokus på basale vigtige elementer, for at få den bedste og sikre følelse på mountainbiken. • Vi arbejder med placering/positioner på cyklen. • Sikkerhed, før under og efter mountainbiketuren. • Fodstillinger • Balance, statisk og dynamisk. • Stop og bremsetekniker. • Læse sporet

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

450

/person

Mountaibike guided tur

Team-nord´s instruktører har indgående kendskab til Midt og Vestjylland mtb muligheder, og tilbyder også guidede ture og rutefremvisning.

500,00

/person

Mountainbike 2

På kursus 2 fortsætter vi, skruer op for sværhedsgraden og teknikken. Du får yderligere kompetancer på cyklen, så du bliver i stand til at træne effektivt selv.

Ring for pris

MTB Hartzen Sankt Andreasberg

Team-nord´s MTB instruktør har mange års erfaring med ture til Harzen, og har også kendskab til Tjekkiet. Vi bruger Sankt Andreasberg som base.
Comments are closed.