Tour De Kano

1990,00/person
Sværhedsgrad: For alle 3 Dage 2+ Personer

Kursusbeskrivelse

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet.

Herefter er det omklædning, og let tekniktræning inden vi for alvor sejler ud.

Undervejs arbejder vi også med kort og kompas, lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen.

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen. Under turen, på passende tidspunkt, går vi i land og forplejer samt laver lejr.

 

men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt.

Under turen, på passende tidspunkt, går vi i land og forplejer samt laver lejr.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt

Udstyr

Vi levere kvalitetsudstyr i form af alukanoer og svømmeveste. Dertil vandtæt indpakning. Lavu til overnatning. Lejr grej til madlavning.

Instruktører

Rikke Sand, Jess Hansen, Allan Birkholm, Anker Buchholtz.

Dato

9, 10 og 11 juli Vorgod Å. 13, 14 og 15 juli Silkeborg. 15,16 og 17 oktober Storåen.

Overnatning

Telt.

Lokalitet

Silkeborg – Indelukket. TreeCamp overnatning. Dag 2. med dagstur i området. Storåen – Start Tjørring, overnatning lavu eller shelter. Slut Holstebro. Skjernå – Start Vorgod, overnatning i lavu eller shelter. Slut Pumpestation Nord.

Forplejning

Fuld forplejning. Husk dog madpakke til første dag.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

MÅLGRUPPE

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet. Herefter er det omklædning, og let tekniktræning inden vi for alvor sejler ud. Undervejs arbejder vi også med kort og kompas, lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen. Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen. Under turen, på passende tidspunkt, går vi i land og forplejer samt laver lejr. Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden. Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt.

INDHOLD

Gennemgang af kanoen og dens alsidige anvendelsmulligheder. Gennemgang af relevant kanoudstyr og sikkerhedsudstyr. Derefter fælles pakning af kajakken og trimning. Så starter vi om med basal Kano teknik og så selvfølgelig en masse Sejllads – masser af sejllads! Og det hele krydres med fantastisk lejrliv, bålhygge og madlavning.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

1750,00

/person

Kanoinstruktør 1

Du arbejder med kanoer som turkoncept eller aktivitet, og ønsker certificering på det. Så er Team-nord kurset det rigtige til dig. De eksamineres via ekstern censor.

990,00

Børn 490,00

Kanoweekend

Dette kursus henvender sig perfekt til familien, der ønsker en friluftsoplevelse sammen. Vi sejler kano, laver lejr og mad sammen samt hygger om bålet.

2500,00

/person

Kanoinstruktør 2

Overbygningen på kanoinstruktør 1 gør at du kan tage størrere grupper på tur. Der eksamineres jf kanosamrådet og du optages også deri som kanoinstruktør.
Comments are closed.