Træklatring begynder

1700,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

Kursusbeskrivelse

Træklatring begynder henvender sig til dig som ønsker at stifte grundigt bekendskab med klatring. Kurset starter roligt på, så vi har alle med og du har efterfølgende mulighed for at tage Team-nord´s klatreinstruktøruddannelse.

Kurset er yderligere et perfekt udgangspunkt til Team-nord´s Rappelleinstruktør uddannels, som vi også kommer omkring og vores Tovholder uddannelse. Udover en fed oplevelse, bliver du klædt på til Træklatreforbundets instruktøruddannelse.

Udstyr

Vi levere alt klatreudstyret til kurset.

Dato

Onsdage 8 - 15 - 22 maj. kl 1630-2130. Momhøje 22 og 23 juni. 0900-1700. Momhøje 17 og 18 august. 0900-1700. Silkeborg. 19 - 26 september og 3 oktober. kl 1630-2130. Momhøje Og har I specifik dato ønske og loaktion, så ring og vi finder en løsning.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Lokalitet

Momhøje. Hobro. Vrads. eller hos jer, hvis træerne er til det.

Instruktører

Anker Buchholtz, Lars Nyhuus eller Joakim Bækhøj Jensen.

Forplejning

Morgenmad og snack/kaffe/frugt.

Overnatning

Ingen overnatning.

MÅLGRUPPE

Efter ankomst og registrering, står den på kaffe og rundstykker inden vi går i gang. Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med gennemgang af udstyr, så vi har en fornemmelse af hvad grejet kan og skal bruges til og alle er med. Herefter går det mod toppen i klargjorte baner (topreb) inden vi selv sætter baner. Vi kommer også omkring abseil (rappelling), adgangsregler samt træartskendskab så du ved hvad du kan klatre i. Endelig får du kendskab til Team-nord´s øvrige klatreprogram samt mulighed for at handel med rabat i vores webshop.

INDHOLD

1. knob, reb og udstyr 2. toprebning – klatring i allerede forberedte baner 3. føring – vi sætter vores egne baner op gennem træet 4. abseil – (rappelling). Vi skal jo ned igen! 5. træartskendskab – Hvilke træer kan hvad 6. adgangsregler

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Træklatring for begyndere var tilpasset deltagernes niveau. Der var mulighed for at udfordre sig selv, samtidig med at sikkerheden var iorden. En god blanding af teori om reb, udstyr og sikkerhed, og praktiske øvelser, hvor learning by doing var i højsædet. Et professionelt set-up omkring hele kurset. En god dag i skoven.
Allan
Pædagog

Har du også set

999,00

/person

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp. Så er du 100% klar til at tage i skoven.

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt i mindre grad klatrevæg.

2500,00

/person

Tovholder

Mangler du den korte uddannelse som suplement til jeres klatreinstruktør, så kan du via dette kursus forestår klatreaktiviteter sikkert.
Comments are closed.