Via Ferrata Nord

3200,00/person
Sværhedsgrad: For alle med almindeligt helbred 5 Dage 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Via Ferrata stammer fra Alperne, hvor man under første verdenskrig opsatte jernwires, som de italienske soldater kunne holde fast i, på vej over Alperne.

Vi skal det samme – blot er vi spændt fast via moderne sikkerhedsudstyr, imens vi bevæger os på bjerget.

Ruterne er kategoriseret i forskellige sværhedsgrader, hvor vi så vidt muligt, finder passende niveau i forhold til gruppen vi er i! Så vi har mulighed for det helt trykke ruter til de eksponerede – alt sammen 100% sikkert.

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med gennemgang af udstyr, så vi har en fornemmelse af hvad grejet kan og skal bruges til og alle er med.

Du kommer til at arbejde med klargøring af, udstyr, sikringsteknikker, samt i høj grad selvfølgelig en helt masse klatring i form af Via Ferrata.

Turen er selvfølgelig også en hyggetur med lejrliv, madlavning og røverhistorier, som du ikke må snyde dig selv for. Dertil er der selvfølgelig en del transport – i alt 800 km,

hvilket får dig igennem noget af det smukkeste af Norge, som du ikke må snyde dig selv for. Turen slutter i Jotunheimen, der er Norges højeste fjeldområde, med uendelige muligheder fx bestigning af Norges højeste bjerg Gal Høpiggen.

Endelig får du kendskab til Team-nord´s øvrige klatreprogram samt mulighed for at handel med rabat i vores webshop.

Derudover får du:

  • Mulighed for at handle med 25-30% rabat i klatregrej.nu.
  • Mulighed for specialkøb af friluftsudstyr.
  • Du får 50% rabat på dato satte førstehjælpskurser.
  • Du inviteres til klatrerelaterede turer, til kost pris– fx klippe klatring, Via Ferrate og lignende.
  • Du kan bruge TreeCamp med 15% rabat.
  • Garanteret pladser, hvis du ønsker at gennemfører hele klatreuddannelsen. (Der gives merit for rappellekurset samt evt træklatring begynder)
Udstyr

o Inkluderet i afgiften er der klatreudstyr. o Lavu til overnatning. o Forsikring. o Delvis forplejning.

Instruktører

Joakim Bækhøj Jensen eller Anker Buchholtz.

Overnatning

4 nætters overnatning.

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

Lokalitet

Norge med forskellige sites.

Forplejning

Vi levere morgenmad og frokost. I står for snack og aftensmad.

Transport

Som udgangspunkt er der selvtransport, med vi fylder selvfølgelig bilerne op og laver samtransport til kostpris.

Dato

22-26 august Afgang onsdag den 22 eftermiddag.

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppen er dig der ikke er bange for ”en på opleveren” Du elsker udfordringer, og at bruge din krop samt at være i naturen. Formålet er at præsentere friluftslivets mere ekstreme side 100% sikkert. Dertil at indfører dig i klatringens verden samt at arbejde med friluftsliv og lejrliv. FORUDSÆTNINGER Almindelig sund helbred Der er ikke noget krav om specielle klatrefærdigheder. Minimum 15 år ifølge med en voksen

INDHOLD

Via arbejder med udstyret der bruges til i Via Ferrata, samt relevant klatreudstyr. Derudover træner vi lidt nødprocedurer samt ruteplanlægning inden vi går igang. Vi går efter at gennemfører Via Ferratas på o ”Helle” o Tyssedal o Hemsedal o Synshorn

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

1950,00

/person

Explore Vandretur Thy

Team-nord Explore tur til Thy, er rigtig i Explore ånden. Vi mødes i Agger og har hands on træning hele vejen, inden vi slutter syd for Hanstholm 4 dage senere.

900,00

Pr Telt (3 personer)

Tree Camp

Forestil dig at vågne op i trætoppene i 10 meters højde, mærke de første solstrejf og høre fuglene synge. TreeCamp er den eneste af sin slags i Europa.

3500,00

/person

Explore Norge Water and Rock

Vi mødes i Evje, hvor vi opretter Camp. På de 4 dage skal vi rafte, klippeklatre, rappelle fra 45 m højde, Cykle MTB samt highrope.
Comments are closed.