Wales – Storey Arms

7800,00/person
Sværhedsgrad: For alle 8 Dage 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Er du til friluftsliv så er det altså denne tur du skal med på.

Storey Arms Outdoor Education Centre, i nationalparken Brecon Beacons i Wales, er stedet hvor den angelsaksiske frilufttradition startede op. En tradition og tilgang til friluftslivet, der har præget Vesteuropa, og som vi i Team-nord læner os op af, sammen med det nordiske friluftsliv. Derfor har vi også fat i de historiske rødder placeret midt i et fantastisk landskab Brecon Beacons

Rejsen foregår med med fly for at vi bruger tiden rigtigt, og vi afhentes i lufthavnen og kører til Wales i minibusser.

På turen er der mulighed for at forfølge 2 spor med højt læringsindhold med masser af “hands on læring” samt unikke naturoplevelser.

MOUNTAIN LEADERSHIP KURSUS

Kurset indeholder navigation herunder planlægning af ruter og gennemgang af, hvordan man bevæger sig forsvarligt i et sikkert terræn. Deltagerne lærer også om nød- og redningsprocedurer, herunder organisation af redninger, brug af redningsudstyr og metoder til at krydse floder og improviserede redningsteknikker.

 

Kurset vil bestå af lange dage i bjergene og teori om aftenen.

Kursets mål er:

 • At gøre deltagerne fortrolige med at opholde sig i bjergene, samt at være i stand til på forsvarlig vis at lede grupper på vandreture i sommermånederne.

OPLEVELSER OG UDFORDRINGER I NATUREN

Aktiviteter som ofte forekommer på dette kursus er:

 • Klatring
 • Abseiling
 • Kano og kajak
 • Orientering
 • Huleklatring
 • Vandre- og oplevelsesture

Kursets mål er:

 • At udvikle deltagernes praktiske og teoretiske forudsætninger for at arbejde med udfordringer og oplevelser i naturen

Deltagerforudsætninger:

Ingen. Kurset er ikke et ”kanindræberkursus” og derfor kræves ingen specielle forudsætninger.

 

Forplejning

Fuld forplejning

Udstyr

Vi levere selvfølgelig godkendt udstyr og hver instruktør har rigeligt grej at arbejde med. Opholdet er inkl grej til aktiviteterne, overnatning indendørs/udendørs samt telt når vi er på tur. Medbring eget friluftstøj, rygsæk, kompas (mountainleader) liggeunderlag samt sovepose.

Transport

Fly formodentlig fra Billund Minibus

Instruktører

Storey arms lokale instruktører samt Lars Nyhuus, Steen Hoffman og Anker Buchholtz

Dato

Tilmeldingsfrist 31 oktober 2019 Afrejse 30 november 2019 Hjemrejse 7 december 2019

Lokalitet

Storey Arms

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe deler vi i 2 Oplevelser og udfordringer i naturen Her er der ingen forudsætninger, og alle er velkomne. Kurset er for friluftsentuiasten, der ønsker en anderledes aktiv natur oplevelser, med aktive dage i Wales fantastiske landskab. Og tingene går ikke hurtigere end at vi får alle med. Mountain leadership Forudsætninger er at du har vandret med rygsæk, og overnattet i naturen, samt kan begå dig på fornuftigt vis i naturen. Vi arbejder som sagt med at opholde sig i bjergene, med et særligt fokus på navigation og sikkerhed. Derfor er indsigt i friluftslivet et must, dog uden du skal være specialist. Forudsætninger At du har basalt friluftsgrej, gode vandrestøvler samt uldundertøj og godt regntøj, da årstiden i Wales krydre oplevelsen ekstra. Dertil rygsæk/liggeunderlag (Mountain leader) Du skal derudover også være sund og rask og medbringe dit oplevelses instinkt samt godt humør.

INDHOLD

Detaljeret program tilgår via mail - kan ændres i forhold til vejret samt evt muligheder der åbner sig.

30 november
  Afrejse formodentlig Billund den 30 november 2019. Ankomst Storey Arms lørdag aften med intro til stedet samt indkvartering
1 december
  Aktiviteter
2 december
  Aktiviteter
3 december
  Aktiviteter
4 december
  Aktiviteter
5 december
  Aktiviteter
6 december
  Aktiviteter
7 december
  Aktiviteter
Er du klar til en masse fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved klatreulykker.

2500,00

person

Tovholder

Mangler du den korte uddannelse som suplement til jeres klatreinstruktør, så kan du via dette kursus forestår klatreaktiviteter sikkert.
Comments are closed.